Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På treans buss


Mitt i världen

Jag stiger på bussen
Från mitt svenska radhus
Jag stiger på bussen och känner en annan doft
Myller av människor
Om jag blundar är jag i Syrien eller Irak
Skönt att vara en del av hela vår stora Tellus

Jag är inte ensam
De har kommit hit för att balansera
Att få oss att förstå att vi är alla del av samma kropp
Kanske förstår vi då att vi inte kan ut varje droppe liv utan att det drabbar oss själva
Vi är alla del av samma kropp
Och beroende av varandra
Denna morgon ger mig hopp




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-04 07:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP