Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lövsprickning

 

fjäderlätt sträcks en arm ut

över vattnets skimrande öga

speglar det skira gröna

i dess ögonfrans

 

Stjärnor blinkar ovanför natten

sjunger duett

med  den jordiska kören

som glimmar bakom ögats frans

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 291 gånger
Publicerad 2019-04-04 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP