Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ISRAELHATAREN OCH KRIGSHETSAREN OBAMA

 

Krigshetsaren Obama

fick äntligen dra sin kos

Allt det där infama -

vår värld fick en överdos

Michelle är en riktig mara

en motbjudande figur

Ja, djävulens svar på Sara

som hade en mjuk natur

 

HELL-arys bäste kompis

förlorade äntligen

Ett nederlag för ondskan

En seger för sanningen

Det är PK att digga Obama

Jag vill vara INkorrekt

Trump är en man av folket

som förtjänat min respekt

 

 

LARZ GUSTAFSSON  10/1 2019

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 221 gånger
Publicerad 2019-04-04 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP