Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KRISTOFOBIN IGEN

jag trodde jag uppfunnit uttrycket

men jag hade visst fel däruti

det finns faktiskt något så läskigt

som verklig kristofobi

ett hat mot Jesus, min Herre

och lärjungaskaran Hans

jag hatade själv alla kristna

trodde inte att Jesus fanns

 

men Gud öppnade Själv mina ögon

och det vill jag förkunna i dag

fast motståndarna ständigt hånar

den Högste, Hans nåd och Hans lag

de är de förlorades skara

det är vad Guds Ord säger

jag böjer mig inte för satan

ej heller för hans lakejer

 

 

LARZ GUSTAFSSOPN 6/4 2019

 

Kristna är tydligen fredlösa som man får hoppa på och driva med hur som helst. Men ve den som kritiserar en ateist!

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2019-04-06 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP