Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kort beskrivning av behov att kramas, kanske även på andra sätt visa sin hängivenhet. Minns inte om jag använt mig av rubriken förut, men om jag har det har den här fått sin siffra i ordningen.


Något litet om närhet (4)






Till den som står så strax bakom en själv i kön till kassan.
- Visst förstår jag att ditt sätt att du står så nära mig i kön,
beror på att du älskar mig så, men måste du visa det så öppet?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-06 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP