Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam på en strand

Förevigade frysta ögonblick
Etsade i minnet

Subjektiva men också
allmängiltiga

Svart/vit symbolik
framkallad i egna mörkrum

En ensam människa
på en strand i kvällsljus
Vem har inte besökt
den stranden
Vem känner inte evig tid i
stenen, snäckan,sanden

Förevigade frysta ögonblick
etsade i oss alla

Kanske en delad verklighet




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-07 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP