Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kaukasisk blåsippa


Varje dag

 

utan dig är ensam

även om människor omger mig

Öppna landskap ger flykt åt tanken




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 363 gånger
Publicerad 2019-04-07 20:00



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den kommentaren var fin :)
2023-05-15

  morgonstjärna VIP
det vackraste som finns
går inte köpas över disk
det är dina tankar
2022-04-30
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP