Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frigörande kraft

I ödsligt landskap
vandrar blicken

Sökande
minnestyngd

På jakt efter goda
minnens
frigörande kraft




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-08 10:34



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En utomordentligt bra text som jag känner igen mig i!
2019-04-08

    ej medlem längre
Fin betraktelse över varat.
2019-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP