Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Klara" är Klara kyrka i centrala Stockholm.


Klockspel 7 april - tanka

Klockspel från Klara:

"Den blomstertid nu kommer."

Snöflingor. Isvind.

Våren utanför dörren.

Tvekar än att kliva på.




Bunden vers (Tanka) av Björn Nilsson VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-09 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP