Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET FINNS MÄNNISKOR DJÄVULEN BRUKAR

Det finns människor djävulen brukar

för att skjuta dig i sank

Om all energi som de slukar

vore penningar i en bank

skulle summan vara miljarder

eller kanske högre ändå

Det finns människor djävulen brukar

för att Satan vill ha det så

 

LARZ GUSTAFSSON 9/4 2019

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 243 gånger
Publicerad 2019-04-09 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP