Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ljuset

 

bland utsatthetens mörker

hoppet mellan livets grenar

litografisvärtans stenar

ljuset brinner

förenar

 

det evinnerliga




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2019-04-11 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP