Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Diktande som pågår. Ändrad 200420


Dikt. Övning. Redigerad många gånger sedan i morse.

Öva.
Öva.
Öva.

Lite till.
Lite lite till.
Öva mer.

Pröva andra ord
formulera på ett
annat sätt.

Testa.
Skriva om.
Läsa på nytt.

Göra nya försök.

Inte ge upp.

En dag kommer de rätta orden.

Den bästa dikten,
någonsin,
kommer att skrivas.






Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-12 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP