Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2016-12-19 19:59 av the wildcat (medlemsid: 79522) Reviderad


Du

 

Jag vill vila i dina ögon

möta skrattet och glädjen i din blick

Mina fingerblommor älskar din näsa och kinder

varenda centimeter för att det är du  

Jag har simmat i din skugga och sett i djupet dig gå i kvav

och känt jag ville sjunka i samma grav

 

Innerligt varje dag jag hoppas

även du ser våren och hoppet knoppas

och att du mår bra

 

 

*

Kommentarer på Du

ej medlem längre - 2016-12-23 20:13 Riktigt fin!!

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2019-04-13 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP