Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta av ädelsten

Fladdermössens vingar av ametist sveper över mig. Totalt mörker. Evigt ljus. Kyss med smak av becksvart smultronsorbet. Ett fång liljekonvalj och min kärlek till dig som lemonad släcker min törst av längtan. Vid rådjurens stig mot färgsprakande nyårsraketer du vilseleder mig. Vita stränder glittrar. Palmer. Pärlemor havet glänser. Om prärievargen rymmer med mitt hjärta av krossade drömmar, önskar jag vore diamanter i den nyfallna snö av jaguarens jakt på koraller, i mina händer jag snäckor samlat. Bananlikör med is svalkar. Så även solfjäder. Passionerat du mig försöker förföra. Men jag endast spår av lejongap lämnar efter mig. Blunda min vän av brudorkide och drömmarna för dig till tukanernas paradis.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-13 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP