Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kände mig alldeles för rastlös för att kunna jobba stort med texten, det blev spontanskrift och möjligt 'genast resultat' eller inte...


Något litet om äventyret





Ibland klappar hjärtat med jämna slag
en lugn eller jagad puls för hjärta
är väl ett just du eller jag
ej oklara färger i håg, blott bjärta

minnet är kanske även det kort
glömmer fort äventyret nyss
händelsers viste försvinner bort
om nya förtjänas med en kyss

mer troget än så är inte livet
det öppnas igen för nya strapatser
kanske redan nu steget tar klivet
ut i nya rymder o ser nya platser




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-14 09:49



Bookmark and Share


  danne //
fint skrivet Med mjuka tassar :)
2019-04-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP