Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ser litet mindre tillrättalagt ut med kommatecken, ungefär som att blir utsatt för en retning, ett spratt, ett hyss... säg var det där en härmapa, en härmfågel, ett skratt, just lyss... (lyss är förkortning för lyssna) bry dig mer om lust att göra


Somliga saker vilar i dunkel





Hur och var räknade huvudet fel,
vad är det som ej kommer en till del,
sedan när hakade något alls upp sig,
säg vad är det för fel på just dig

ibland känns det precis som om,
idén som från klar himmel kom,
inte blixtrar det väl bara här,
som om en plötsligt blivit puts kär,

som en förälskelse i hjärta och hjärna,
trots en emot kanske ville spjärna,
visst mätte jag sträckan upp just nyss,
vem kunde ana det skulle leda till e kyss?




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-14 11:36



Bookmark and Share


  Nanna X
Kyssar är allvarliga grejer
2019-04-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP