Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efteråt...bagatell

 

 

Tungsinta tankar

när de väl kommit på pränt

så lättar bördan

livet har sina sidor

vänder blad går vidare




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-14 11:38



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Texten förtjänar en hopdragning av orden 'språket' och 'bråket', till sbråket...
2019-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP