Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-04-10 22:28 av the wildcat (medlemsid: 79522)


ibland kommer stunder

 


när vi granskar oss själva
stunderna, då tankarna knackar
på den inre dörren
Hur är jag som människa
är jag värdelös?
Räcker jag till? Är jag dömande?
Varje gång någon av oss går igenom
en stor livskris behöver vi någon
en hand som hjälper
Vi människor har svårt att förstå
utan egen erfarenhet
Det är viktigt att kunna se livet
ur olika perspektiv,
förstå och omfamna både det mörka
och ljusa

*


Kommentarer på ibland kommer stunder


ULJO - 2017-04-11 06:22
Filosofiska tankar rymmer din fina text




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 200 gånger
Publicerad 2019-04-14 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP