Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Det finns människor som säger sig vara 'mot' rent skitprat och kallprat. Men då har den individen nog inte tänkt 'hela vägen', det mesta som existerar har 'en mening och avsikt', oavsett den kan verka något långsökt. Humör, kort sagt.


Kan du inte bli serietecknare...
...kan du alltid bli serienördare. En som 'fullständigt' snöar in på 'detta här' med serier. Ungefär likt en som samlar på snäckor eller stenar på en sandig strand. Det finns betydligt fler som heter Sten än just 'natursten' på en sandstrand. Den som räknar sig själv till släktet 'människa', kanske är just en samlare, utöver 'jagare', det vill säga en som sätter sig själv i centrum, där det ofta finns butiker vilka säljer 'det ena med det andra'. Det snöar kanske inte alltid, speciellt inte 'inne', men en människa vill ju sällan vara 'ute', det vill säga så långt från ett möjligt centrum som möjligt.
Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-16 01:38Bookmark and Share


  Fulbergarn VIP
en gång i tiden. Den skulle utspela sig bland natursten sandstrand och det fanns en jägare. Och nu gav du mig den briljanta idén att låta serienördaren vara serietecknare.
2019-04-16

  Fulbergarn VIP
Jag fantiserade ihop en filmidé som skulle heta serienördaren
2019-04-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP