Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mångalen

 

 

 

 

På vägen andades vi skogen bergtagna av stjärnregnet i mörkerdjupen mångalenskap sade du läst nånstans i koranen att djinner var som rök inte som skuggfolkets projektioner men det hade du redan glömt och andades mig häftigt under konvulsionerna var vi de kvarlämnade bortglömda och räddade men ändå vettskrämda sprang vi djupare in i skogen bland bergen och grottorna med alla hemskheter de dolde för oss och vi var skälvande mångalen ensamhet i natten var stjärnorna slog ner tätt omkring och du höll mig bara hårdare sade jag aldrig mer fick lämna oss ensamma i skogen bergtagna i mörkerdjupen mångalna projektioner av ett kvarglömt jag.

 




Prosa (100-ordare) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-15 17:47

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härligt Jag bara gillar dessa mångalna projektioner
2019-04-15

    Lars Gullberg
Inte en enda punkt, jag märkte det efter ett tag då jag började andas allt häftigare. Men det var nog mera berättelsen i sig som fick mig andfådd.
Ja du talar med sådan frenesi och sådan uppfyllelse. jag har börjat läsa dikterna högt och även här får det en kraftfull klang. Prova.

Jo ag gillar det jag läser. Du har en säregen och personlig röst.
2019-04-15

    ej medlem längre
Jag gillar sättet du tar ut svängarna på i din berättelse nånstans mellan dröm och det vi kallar verklighet. En text som fungerar och som skulle kunna användas som ett skolexempel på en riktigt bra 100-ordare.
2019-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP