Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku VI



Det hände något
Molnen lämnade solen
och sjön blev öppen




Solen lyser mer
Kråkan jagar härs och tvärs
hundpälsens tussar




Fri vers av Rolf Winnerholm VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-15 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP