Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet äter mig

Livet äter mig.

Det drar i mig,
biter, hugger, tuggar.

Låt bli mig, låt mig vara!

Jag vill bara finnas stilla
i kanten av oändligheten,
idag när körsbärsträdet blommar.




Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-03 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP