Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LÖGNARNA SKA BRINNA

lögnarna ska brinna

i en eld i evighet

där kan de besinna

vad de innerst inne vet

satan, lögnens fader

har sin slutdestination:

samma eld som barnen

utan någon sorts pardon!

 

LARZ GUSTAFSSON  16/4

 

Betydligt värre än någon gammal ful och äcklig katedral som brinner!




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 232 gånger
Publicerad 2019-04-16 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP