Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JAG GRÅTER INTE ÖVER NOTRE DAME

jag gråter inte över notre dame

nej, bara solskensleendet kom fram

jag sörjer aldrig byggnader som den

de disponeras ju av fienden

 

LARZ GUSTAFSSON 16/4 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 304 gånger
Publicerad 2019-04-16 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP