Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min bror sade till mig en gång att jag gärna vill ha sista ordet. Då tänkte jag 'vad svarar man på det?'


Dagens paradox 2019 04 16






Vad kan det stå på en agnostikers gravsten?

Min kropp kan du döda...

(Underförstått ...bara inte min själ.)




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-16 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP