Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En vän till mig har sagt sig vilja bli en fisk, om det skulle finnas 'ett andra liv', eller fler. Själv vet jag inte riktigt om jag har något att säga om det eller ens svara på ett sådant som yttrande. Annat än 'hä?'


Dagens paradoxala känsla 2019 04 16




Ett djur eller en växt tänker sällan
'tänk om jag vore en människa'.

Bara människor är tänkare som skriver
eller yttrar saker som
'tänk om jag vore något annat än människa'.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-18 14:54



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Ja du, men tänk om jag vore du, och tänkte som du, nej alltså, tänkte som jag har för vana ... jaa, så gick det för mig i sena aftonstunden för en stund sedan ... och det gick inte så bra ... snygg känsla från dig Tack!
2019-04-19

  limerick
Kanske skulle man önska sig att bli en påskhare?
Glad Påsk tillönskas du hursomhelst från Kullavik!
2019-04-18

  Nanna X
Eller kanske tänker de ännu längre, mer intuitivt? Bra kommentar ULJO.
2019-04-18

  ULJO
Vi vet ju inte vad som händer i djurlivet. Deras tankar deras sätt att kommunicera Tänk om de funderar på samma sätt som vi människor.
2019-04-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP