Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MAN TROR ATT MAN KAN MÄSTRA MIG

Man tror att man kan mästra mig

Men ack vad man bedrar sig!

Man spyr sin galla natt och dag

Och kanske man förtar sig

uti sin desperata kamp

i besserwisserstil

att utbreda sin konformism

Fast planen är subtil

så är den dömd att misslyckas

precis som Satan är

Nu är det tuffa tider för

allt drömmardrägget där

 

LARZ GUSTAFSSON 18/4 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2019-04-18 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP