Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ibland då solen skiner, ser en sig omkring. Kommer där ett moln på ens himmel, det finns skuggan av en chans att se sig själv 'i rätt dager'.


Slutsats 2019 04 21





När en är borta,
eller på hemmaplan,
är en i vilket fall hos sig själv
och på det viset 'hemma' överallt...




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-21 00:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP