Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till barnet


Frihet

Om jag hade marken
skulle jag ge dig den
för din frihet att länkas vid




Fri vers av Margit Grell
Läst 263 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-04-21 21:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket mycket fint :)
2019-05-08

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2019-04-29

  Kungskobran VIP
Så skimrande var ljuset
på ängens gröna gräs
lätta steg dansade
till vindens musik
Ljusa röster steg mot skyn
skrattet klingade över sjön
2019-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell