Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Resenären



ännu inte anländ kretsar jaget på ytan
nosar in reviret, stöts bort
inifrån är vårt synsätt ett annat
livet är surrealistiskt skeende ibland
vi vänder orden bak och fram
iakttagaren
ser det annorlunda som en tillgång
jorden blir det tak vi går under
himlen blir till jord...allt beror på vårt synsätt
och ibland städar vi




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-21 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP