Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen lever för evigt...mor blir nittio i höst


Sista måltiden?

 

 

Tiger still om att

köttbullarna inte alls

smakar som förr gör

dock den inlagda sillen

Janssons (vem var denne man)

 

frestelse(rna) är

många vid mors bord höjer

vi glasen ännu

en gång glada över att

ses bortom seder och tro

 

tre Söderbröder

minns lyckliga ögonblick

väljer bort gammalt

groll möts i skratt och glädje

glad påsk kära mor från oss

 

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-21 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP