Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


UTTRÅKAD 2019

ta mig till holmögadd

för jag är uttråkad

en brist på stimulans

jag inte visste fanns

ta mig till eggegrund

bara en liten stund

jag vill se fyrars ljus

långt bort från detta hus

och havets vilda charm

som gör en kall själ varm

 

 

LARZ GUSTAFSSON 22/4 2019

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2019-04-22 19:31



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Sjörapporten
Holmögadd utdragen
Bjuruklubb stängt för säsongen
2019-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP