Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosetten




Det lilla barnet
försökte knyta en rosett

om och om igen
det lyckades inte

-Ska jag göra det
frågade jag

-Nej, sa hon
hjälp mig att göra det själv







Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 464 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2019-04-24 11:56



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Inlärning genom att göra, kan vara en effektiv pedagogik. Fint skildrad sekvens.
2019-05-01

    Peter Söderqvist
Ett fint ögonblick som säger så mycket.

Bra skaldat.
2019-04-27

  Ezmeralda VIP
Så fint,
de kämpar på för att lära sig barnen.
2019-04-26

  Blomma-Stjärna VIP
Var med mig och se att jag "Kan själv!" Ja! Bra!

2019-04-25

  Sommarina VIP
Fint.
2019-04-24

  Annaemi VIP
Så mycket livsvisdom i din dikt, så på pricken rätt tänk!
2019-04-24

  Rise Little One
Mycket bra egenskap för att vara ett barn!

2019-04-24

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfullt kring lärandets innersta kärna.
2019-04-24

  M.Eta
Så klokt sagt, men barn är kloka. Hon lärde sig säkert att knyta till slut.
2019-04-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Klokt och smart tänkt av barnet. Fint och berörande.
2019-04-24

  överlevaren VIP
Härligt skildrat om en bra insats, som blev ett vinnande koncept för båda.
2019-04-24

  Eva Helene VIP
Åh så fint! :)
2019-04-24

  Gunnel Eriksson VIP
Vilket klokt barn!
Tänk om alla vuxna var lika insiktsfulla.

2019-04-24

  Kungskobran VIP
Hjälp till självhjälp,
det borde genomsyra all verksamhet
2019-04-24

  Feliaxel VIP
Småbarn i ett nötskal
2019-04-24

  ULJO
Härligt med barn "kan själv"
2019-04-24

  Öknens Ros VIP
Barns "klokhet" förvånar alltid. :)
2019-04-24

  Maria Sundelin VIP
Övning ger färdighet
Kramar
2019-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP