Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLA SOM INTE DELAR MIN ÅSIKT ÄR BITTRA!

Alla som inte delar min åsikt är bittra!

Framför min sång till fiol, dragspel, munspel och cittra

Bittra är alla stygga oppositionella

Fattar inte att dom inte vill vara snälla

 

LARZ GUSTAFSSON 24/4 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2019-04-24 17:43



Bookmark and Share


  Federico Romano
Bra flyt och slut rim..
2019-04-24

    ej medlem längre
Anar viss sarkasm. Kan det stämma? I så fall dristar jag mig att gå vidare med att skämta lite.

Robert Gustavsson gör en mycket bra imitation av Tony Rickardsson(speedway) som gång efter annan upprepar: "Ja e inte bitter!". Men hela monologen skriker att det han faktiskt ger uttryck för är bitterhet.
2019-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP