Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LAGOM VILD

staden blir bara lagom vild

anars störs svenssons gatubild

standardiseringskommission

sätter staket och anger ton

uppsluppenheten är på vift

friheten skyr man som ett gift

lagom är ett honnörsord här

men inte gångbart ovan där

 

LARZ GUSTAFSSON 25/4 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 184 gånger
Publicerad 2019-04-25 21:33



Bookmark and Share


  genni VIP
Så bra skrivet och sant!
2019-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP