Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tankfull



Homo Sapiens
är det enda av djur som
har väckarklocka




Bunden vers (Haiku) av morgonstjärna VIP
Läst 296 gånger
Publicerad 2019-04-28 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP