Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-08-28 00:05 av the wildcat (medlemsid: 79522)


Dina ögon

 

försökte fly från dig flera gånger

har fruktat dig

men det går inte att fly från sitt öde

lär mig älska dig igen

Att förlora livet är inte svårt

men att vinna det åter 

I will never leave you again

Bränn mig med din roseneld

i nattens mörker

låt mig andas dagen

låt mig dricka törsten så den slocknar

Förundrad ser jag hans ansikte

bland dina doftande blommor

jag ser inga andra ögon än dina klokugglan

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 286 gånger
Publicerad 2019-04-29 17:47



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hur mår du sliter i selen
inte bra kramar
2023-08-22

  morgonstjärna VIP
Blir så ledsen gör ont
2021-08-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP