Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smulor i sängen

När diamanterna tagit slut och safirerna du i mina drömmars drakvärld din blick sammetslen onyx svart. Älskling av frostade ögonblick. Saknaden i öknens videung. Plockar solkyssta krusbär från iskyld champagne. Romantisk som enhörning i norrskenet. Du förlorar dig själv i sagan som en gång var vi. Ett hav av hjortron så vackert, så sårbart. Ametisten inom mig, den del av mig blott ett eko av flagnande längtan i vindens smekning. Iskristall, mitt hjärta av iskristall. Du ömsar skinn och det är allt du lämnar efter dig. Ditt nya jag dansar iväg med läppstiftsmärke och avdunstad billig parfym som danspartner. Och löven i träden avlusar dig på de svek du strösslar omkring dig. Sengångaren gråter över ditt öde. Men bara lite. Godnatt min passion av grubblerier. Godnatt.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-01 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP