Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


STURM STRASSE

Sturm Strasse

Passerar i dag

Sturm Strasse

Det är inte jag

En fråga

om identitet

En fråga

om medvetenhet

Sturm Strasse

Passerar revy

Framhärdar

och väljer att fly

 

 

LARZ GUSTAFSSON 2/5 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2019-05-02 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP