Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VÄNDER RYGGEN

Jag vänder ryggen åt ett snöfall

Som mot ett fiendeangrepp

Jag rider ut en storm som piskar

mitt gamla väderbitna skepp

Snön vill jag likna vid nazismen

Ty den är både kall och vit

Men sommaren är socialismen

som bidrar till min livsaptit

 

LARZ GUSTAFSSON 2/5 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2019-05-02 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP