Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balettdansören



Mästaren i överlevnadsteknik står där solo

tröstar sig själv, när deppighet slår sitt trumsolo

då släpper han fram sin livsglädje, fantasi

kastar sig upp i rymden

tystar den negativa rösten!




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-02 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP