Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-08-02 11:29 av the wildcat (medlemsid: 79522) mellan 8 --14 grader veckan framöver kylslaget för människan men bra för naturen, det är torrt överallt.


Hoppets tid



En lång kall vår har vi fått
i mörkret förvandlas sorg till stenar
snigeltiden som gått
den med alltet sig förenar
När solen åter börjar lysa
breder värmen ut sina vingar
då lättar vi på kolten, slutar att frysa
i vinden vi oss svingar
ser hoppet åter öppnar sin dörr
mot allt det ljusa som varit förr
Vi blir tornet solen, bönstängeln mot himlen
vaknar vi med bevingat hjärta,
tackar livet även dess svärta
för varje dag och alla dess löften
och tror på dem




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 260 gånger
Publicerad 2019-05-03 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP