Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vinterängel

 

bryt din tystnad 

öppna garderoben 

kläd dig i vårens sprakande färg

jag har saknat dig en evighet

ser dig vandra över myrarna

där fjällbäcken sjunger sin visa

välkommen tillbaka livet

rosornas färg

 

 

e

 

 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-03 23:56



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm ..det där e betydde end
upplevde redan då trycket.
2022-10-26

  ULJO
Så sanslöst vackert
2019-05-04
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP