Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För den som är snuvig plötsligt kan det hjälpa tillfälligt att ropa högt som av ilska för det ovälkomna i att näsan kliar så. Att bildens skugga liknar ett päron är verkligen inte en som tidningsanka här.


Drömmen om Felin, finlir och musikerns makt




Drömde att jag var en ohelig dammsugaragent till agat, som växt upp på en bond-gård tillsammans med en med skurknän.
Vi var på långt håll släkt med en Carl som nog var Arving och odlat kokospalmer för att kunna skriva ett engelskt skithuspapper om saken.
En släkting till mig hade på 1400-talet haft ihjäl en fin så kallad hästhandlare någonstans strax utanför Hangö.
Med yxa en i ena Handen och en lie i den andra.
Den som konstaterade skuldbördan var en som läste till präst i Nedra Nedsala Ärovärk.
Jag var själv inte med i drömmen annat än som förare av brådska eller annan vagn.
Triumfen beskrev en båge i den till präst läsande individens egen himmel.




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-04 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP