Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte just vart den kommer att ta vägen, fick ett infall bara och så tog det sig. Som en påfyrad pinne i brasan ungefär. Som du ser av bilden är den infångad en sommar i Upplands Väsby, några mil utanför huvudstadens norra del.


Mona satt där med en kopp hett och...



...vilade huvudet i händerna, i ett konditori nära dig. Hon tog igen sig efter mödan med att ha städat lägenheten. Hon unnade sig en kopp och en sådan där bakelse, med grädde i, en smula kräm och säkert någon sorts... ...när hon inte kunde hjälpa att delar av en konversation nådde hennes öron. En man yttrade sig och blev ifylld av en något mer späd röst, som bör ha kunnat tillhöra en kvinna.
Han.
- Amerikanska filmer. Ja, du vet, de är så...
Hon.
-Amerikanska?
Han.
-Ja, jo, de är ju därifrån.
Hon.
-Jag håller med dig i sak. Bara att det är skillnad på om de är inspelade där också,, eller om de är filmade i något annat land.
Han.
-Du menar att de skulle vara annorlunda då?
Hon.
-Utöver en softad lins, de bör väl kunna gå att visa 'över hela världen'?
Han.
-Du, tänker du äta den där?
Dessvärre hörde hon inte mycket mera för någon tokstolle stämde just upp en serenad och trots att fönstret intill hade myggnät, det stod öppet och släppte in den omtumlande kärlekens ljud.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-07 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP