Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kände för att rimma litet mitt i natta, som andra super eller tar av sig hatta. Rim strax före läggdags. Dags att lägga sordin på leken och tänka mera på att mildra vek en. 'Bättre kan du', om du bygger jakten.


Var dags barn





På måndagen serveras fisk o potatis
om tisdag går färden 'gratis'
onsdagen lilla lördagen visst kallas
hästar kanske i sol går eller vallas
om lördag blir kostymen en 'tjatis'

torsdagen lovar snart fest en
fredags eftermiddag lockar resten
helg kommer med pomp och leda
tänk om det åter vore freda
i tanken redan om söndags steken




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-05 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP