Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


sömntutan



vaknade av tanken som slog rot
spring inte fortare än benen bär dig
såg på teve vinnarskallarnas tävling
viljan övervinna motståndet

drick droppen, inte havet
då får vingpennorna kraften
och du växer i motvinden




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 369 gånger
Publicerad 2019-05-05 18:14



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
jordbrukaren plöjer och harvar före han sår. :)
2023-02-06
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP