Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MOLN

Det ömsesidiga erkännandet
vänder förädlat likt vädret
från sol till regn gör.

Regnbågen, färgskalan,
tillika en symbios i pastell;
utgör din svaghet

Så bra.

Du är mild
Och blek
Vill inte vara mer eller mindre,
medan jag är mörk som satan
eller så är det mörkaste i allt ont
min representation för allt jag står för

I dina ögon.

När åskan slår ner i ditt barndoms träd
Kommer jag gråta
för den färg du låter gå på moln




Fri vers av JARNSAXA VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-05 22:24



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Stor dramatik med många bottnar
2019-05-06

  ULJO
Berörande skaldat
2019-05-06
  > Nästa text
< Föregående

JARNSAXA
JARNSAXA VIP