Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ödets ironi. Replik i kö till bakomvarande. Visst förstår jag att dina närmanden, ditt närstående, beror på att du har känslor för mig. Men måste du visa din kärlek så öppet? Ob-servera att detta är en av mina varianter på


En jägares främsta uppgift...




...kan vara att
bevara stammen intakt.
En jägare kan
även tänkas utforma

en annons efter
'likar' som följer.
Främsta fritidsintresse, älgskog.
Egen och andras.

Även andra aktiviteter
som promenader i
skog går för
sig. Att annonsen

kan tänkas innehålla
även andra 'fakta',
är även detta
något att be(tr)akta.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-06 11:27



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Jägare är till
för att jaga
som behaga
den som vill
klaga kan
han taga
av ....
2019-05-06

  Federico Romano
Humor..
2019-05-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP