Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: TONY ERIKSSON


RADIO REBELDE ÄR TILLBAKA

Radio Rebelde

Inte från ett sockerrörsfält

Radio Rebelde

sänder från ett mötestält

Tungor av eld som talar

budskap från himmelen

Radio Rebelde

i hetluften igen

 

ett dråpslag mot ateismen

från Vännen vit & röd

Den så kallade humanismen

innehåller endast död

Ett rop skär genom etern:

"Detta är ändens tid!"

Radio Rebelde

En oas av himmelsk frid

 

 

Radio Rebelde

Inte från ett sockerrörsfält

Radio Rebelde

Inte menlöst och snällt

Fingret skriver på väggen

En intervention från Gud

Radio Rebelde

Ny frekvens och latitud

 

 

LARZ GUSTAFSSON 6/5 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 157 gånger
Publicerad 2019-05-06 14:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Verkligen sant och viktigt!
Stort tack för denna kommentar!
2019-05-06

    ej medlem längre
Även vetenskapen visar att ändens tid är nära förestående. Miljöförstöring och utrotning av växt- och djurarter, döende hav och jordar m.m.
Allvarsord att tänka på!
2019-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP